Математика 20 дней назад lerakek128

автомобиль рухався 2 год. зі швидкістю 74 5 км/год і 3год. зі швидкістю 84 км/год. Знайдіть середню швидкість руху автомобіля.

Ответ
3
Пеппер

Ответ:

80,2 км/год

Пошаговое объяснение:

74,5 * 2= 149 (км)

84 *3 = 252 (км)

149 + 252 = 401 (км) пройдений шлях

3+2=5 (год) витрачений час

401 : 5 = 80,2 (км/год) середня швидкість