Математика 6 дней назад Инкогнито

Андрiй зібрав 3 ящики яблук, а Дмитро - 4 таких самих ящики. Разом вони зібрали 154 кг яблук. Скільки кілограмів яблук зібрав кожний хлопчик?​

Ответ
1
ladybugsupercat5

Ответ:

Відповідь: 66 кг, 88кг

Пошаговое объяснение:

1) 3 +4 = 7 (ящ) - всього.

2) 154: 7 = 22 (кг) в одному ящику.

3) 22 * 3 = 66 (кг) - зібрав Андрій

4) 22 * 4 = 88 (кг) - зібрав Дмитро

Ответ
0
andreykaraska

Ответ:1 66 2

Пошаговое объяснение:

Андрій зібрав 66 ящики

Дмитро зібрав 88 ящики