Українська література 2 месяца назад Инкогнито

Напишіть твір на тему Ciм'я, у якій я хотів би виховуватися (за твором «Шпага Славка Беркути»). ДАМ 50 БАЛІВ. Обсяг 1,5 - 2 сторінки. НЕ МЕНШЕ 20 РЕЧЕННЬ. Срочно

Ответ
65
tayaaa2007
Коли я прочитав(ла) твір «шпага Славка Беркути» я зрозуміла що мої стосунки з сім‘єю не схожі не на одні запропоновані в творі.
Коли я читала твір на мою думку найбільш приближчені до ідеалу сімейні стосунки у Славка. Їх сімейні стосунки були у люблячих і спокійних обставинах. Не дивлячись на перехідний вік сина в сім‘ї завжди була спільна мова з хлопчиком.
Менш гарні стосунки в сім’ї були Ліліт, але теж не погані. Не дивлячись що у дівчинки був запальний характер батьки завжди реагували на все спокійно і з розумінням, наприклад, та суперечка яку влаштувала Ліліт з батьками перед виставою і не дивлячись на це батьки з першого погляду віднеслися байдуже, але якщо ретельно читати, то можна зрозуміти що вони просто ними повністю заволодів спокій. І врешті решт в цій сім‘ю все відносно дуже добре. Далі, сім‘я Юлька. У цій сім‘ї все набагато складніше . Тут сімейні стосунки ззовні виглядають прикладом гарної родини, але це не так. Якщо бути членом ціеї сім‘ї то в ній можна побачити багато суперечок і велику любов, але нажаль тільки до грошей. Та й поведінка самого Юлька дуже дивна, перед батьками намагаються прикидатися янголом, а перед друзями хизується пихатістю та недосягаемомостю. І нарешті, найгірші сімейні стосунки в творі -Стефка . Це жахливий приклад сім‘ї, тому що ця сім‘я немає жінки, тобто матері, ще й тато п‘є алкоголь і веде не здоровий спосіб життя. Тому коротко- тут все погано.
Якщо брати мою сім‘ю то ми прагнемо мати такі ж гарну спільну мову як у Славка, таку нервовий спокій як у сім‘ї Ліліт, достаток як у сім‘ї Ващуків і завжди пам’ятаємо що з сім‘ї Стефка приклад краще не брати. Але на мою думку тримати гарні стосунки у сім‘ї це тяжка праця кожного з членів родини, тому бажаю що б вас завжди все було гарно.



Фуууух, надеюсь помогла. Жаль правда дадут не обещание 50, а 25 балов
vovaplesko90: спасибо большое очень помогли ♥️